1 Ekim 2009 Perşembe

Proton Dizayn Vaat Ettiği Hizmeti Vermiyor

Protondizayn firmasına internet üzerinden reklam yapmak için vaat ettiği hizmet için peşin olarak 300 tl ödedik, ancak firma 5 gün içinde hesabımızı bile, aktif hale getirmedi.

telefonla defalarca aramamıza rağmen biz size döneriz deyip geçiştirdiler, reklam yapmamız gereken zaman içinde reklamımızı yapamadık ve ödememizi geri istedik. Yine, biz size döneriz diye olayı geçiştirip ciddiyetsizlik gösteriyorlar.

[Şikayet var sitesindeki 450003 nolu mesaj]

2 yorum:

  1. Burada yazan karalama yazıları gerçeği yansıtmıyor. Bu şekilde karalama yapan yazılara itibar etmeyiniz. Sanırım yakın zamanda bu yazılardan dolayı da bloğu açan art niyetli kişi/kişiler hukuki cezasını alacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Monar Baskı olarak uzun süredir Proton Dizayn ile çalışmaktayız. Monar Sitesi kurulduktan sonra uzun süre değişiklik yapmadık. İlk kurulduğu hali ile yayınlanmakta idi. Yalnız şu an hiçbir şekilde web sitemiz görüntülenmiyor. Proton tarafından kapatıldığı kesin olarak bilgimiz dahilindedir. 15 gün öncesinden yaşadığımız bu sıkıntıdan sonra proton çalışanlarına ve yetkililerine ulaşamamaktayız. Yetkili şifrelerin tarafımıza iletilmesini istemekteyiz.

    YanıtlaSil

Proton Dizayn