1 Ekim 2009 Perşembe

Proton Dizayn firması sözünde durmadı

Proton Dizayn adlı firma ile web sitesi tasarımı yaptırmak için anlaşma yaptık ve kendilerine güvenerek ödemesini çek karşılığı peşin olarak yaptık, 20 gün içerisinde projenin tamamlanacağını taahhüt etmişlerdi, Kendileri 1 ay sonra aradığımızda 1 -2 haftaya biteceğini söylediler ve o günden sonra tam 2 aydır telefona cevap vermiyorlar.

Maillerinde ve Telefonda çok fazla kurumsal bir dil kullanıyorlar ancak tamamen kurmaca, zaten kendi siteleri de yabancı bir firmadan çalıntı
.......
Tavsiyem kesinlikle uzak durulmasıdır.

Gönderen: Uniden

2 yorum:

  1. Ben de bir Proton mağduruyum ! 1 ayda teslim etmeyi taahhüt ettikleri e-ticaret sitemi 18 ay sonunda ve kredi kartı modülü başta olmak üzere temel birkaç modülü daha çalışmaz durumda teslim ettiler. Defalarca telefon etmeme, mail atmama ve bizzat karşılarına dikilip iş yaptırmaya çalışmama rağmen gayet yüzsüz bir tavırla bugün-yarın diyerek bezdirdiler.
    Daha sonradan öğrendiğim kadarıyla çalışma sistemleri şöyle : PArayı al, taslağı göster, işi süründür, bu arada yeni iş al, parasını al, taslağı göster, süründür, yeni iş al...döngüsü içinde piyasadan para toplayıp işleri yapmıyorlar ! Bildiğiniz dolandırıcılar kısaca...
    Kesinlikle uzak durulmalı !

    YanıtlaSil
  2. Burada yazan karalama yazıları gerçeği yansıtmıyor. Bu şekilde karalama yapan yazılara itibar etmeyiniz. Sanırım yakın zamanda bu yazılardan dolayı da bloğu açan art niyetli kişi/kişiler hukuki cezasını alacaktır.

    YanıtlaSil

Proton Dizayn